En välbalanserad måltid



Okej, ni som säger att jag håller en dålig kost: försök tillrättavisa mig nu, om ni kan.

J-jag är ingen skummis, så skall vi inte dricka en kopp te tillsammans?

Jag har valt att sammanfatta min dag så här:

När solstrålarna i mitt kök lite morgonkänsla bygger (medan ro än råder)
King Kong-bögen sitt morgonkaffe brygger (medan jag ligger och sover)
På dagens grammatiklektion: adjektiv vi fick lära oss böja, det kan vi nu (nåja, men nästan)
I alla fall säkert hon i min klass som alltid skall referera allt till Final Fantasy sju (nåja, men nästan)
Efter lektion jag, Johan-chan och Markus-san duktiga var
När vi pluggade och stannade kvar
Den senaste tiden har jag lyssnat på en och samma låt
Vad nu? Ännu en som "har fastnat i Lund" och mina pengar vill åt?
Haha, dumbom!
Han fattar inte att jag ljuger när jag säger "sorry, min plånbok är tom"
Eller så kanske han bara vill slippa ge mig däng (och istället ge sig på ett annat offer)
Fast vad gav det mig? Jag fick skitont när jag upplevde senavdrag när jag gick upp ur min simbassäng (...röv)
När jag kom hem så var där bara jag
Hejsan hoppsan, en sån dag.

... och så rullar livet på andra sidan jordklotet på.

Vilken sabla spritkultur Japan har. Jag menar, "futsukayoi" som jag lärde ut tidigare ("baksmälla") står ju till och med som glosa i ett senare kapitel. Vi har dessutom fått flera läxor där man skall svara på frågan ifall man drack öl igår och alldeles nyss gjorde jag färdigt en uppgift där man skulle översätta "I onsdags drack jag mycket alkohol och sedan såg jag en film" (PÅ RIKTIGT) till japanska. Jag undrar om de japanska skolbarnen får liknande exempel. Värt att tänka på är ju att det är ett land där man faktiskt kan beställa spritbuffé till sin karaokekväll.

Dagens jappsord: UNCHI

Betyder: BAJS

Ursäkta spammandet

Men jag tänkte bara låta er veta att i november så kommer ni kunna finna mig onanerandes till det här (jag har redan börjat lite):



Musiken är kärlek.

Tagit vatten över huvudet?

Hehe. Nu tänker väl säkert någon "åhå han börjar banga på Skåne" men det är inte det som rubriken handlar om. Så gå och dra någonting gammalt över dig.



Fan. Jag har ju visserligen ingen som helst skyldighet att skriva här varje dag och det finns väl både en och annan som säger "men lol skriv intdå" om jag inte har någonting kul att förtälja. Men vad fan. Jag bor i Eslöv. Skulle jag vara beroende av intressanta vardagshändelser så skulle detta bli en kortlivad blogg. Och jag vill ju faktiskt skriva här.



Fast, vad säger jag? Eslövs höstmarknad har ju varit den här helgen! Eller om det kanske var någon annan marknad? Jajaja, någonting har det varit i alla fall. Och annat än att bussen tvingats ta en omväg när den kör till stationen, och att det finns några barnkaruseller på någon parkering, så har jag... inte märkt någonting. Fuck year!

Vad är det förresten detta trams med kolsyrat grönt te som Coca Cola-företaget har börjat med? Finns två sorter; en med vitaminer och en med... UTAN vitaminer. Tror jag. Har jag missat något?

Som om nördbrudar är så där snygga



Ibland känner jag faktiskt att det är lite pinsamt att erkänna att man hänger i dessa kretsar. Men bara ibland.

Det är lördag och ingenting intressant har hänt. Noll inspiration alltså. Jag har visserligen planer på att ge en lektion om Internetdiamanten, men inte idag. Det har faktiskt hunnit bli söndag. Jag har börjat ligga på latsidan vad gäller mitt bloggande!

Helgens jappsfras: ANATA TO ORE WA ISSHUNI NEMASENKA.

Betyder: SKA VI INTE SOVA TILLSAMMANS?

Obs! Är man kvinna så bör man ersätta "ore" med "watashi". Att säga "ore" om man är kvinna är tydligen pojkflickigt.

Återigen:







Var god och se klippet. Det är bara 2:31 minuter långt så det är ingen stor uppoffring. Det är sådär boxning skall vara! Med manlig glöd och passion.

Kära mamma och pappa


Jag vet inte om jag klarar av det här längre. Det känns som att det sätts mer press på min fysiska och psykiska förmåga än vad jag klarar av. Aldrig en minuts vila; innan man ens har hunnit börjat tänka på att få andas ut så får man en ny syssla. Inte ens på natten, när man har tänkt gå och sova, ser det bättre ut. Detta är det senaste exemplet:

Emil säger:
debatt inatt, klockan 3, du ska vara här då

Emil säger:
nu ska jag sova

Emil säger:
vi syns senare

Arubin Sumajiku | Alvin ½ säger:
va, måste jag?

Emil säger:
ja annars får du tömma latrinen resten av året. efter att du har badat i härligheten

Ungefär så går det till i vår barrack och jag har svårt att tro att det är annorlunda på de andra ställena. När får jag åka hem?

Dagens jappsord: SEIJI

Betyder: POLITIK

Det KAN vara fel, men klockan är för mycket för att kolla upp det nu!

Speed Grapher

Jag kirrade en digitalkamera idag. Jag kallar honom för Takeshi-san. Ingen rikemanskamera direkt, men han duger. När man är student bör man inte vara så jävla petig. Synd bara att han verkligen får folk att bli fula på sina bilder. Det är inte mig det är fel på, nej nej!

Men för att fira detta så bifogar jag den första bilden jag tog, föreställandes mina anteckningar från tiden då jag försökte lära mig katakana:


Det är så att man blir nostalgisk av att se det.

PS. Det är egentligen inte den första bilden jag tog, det första jag gjorde var att ta nakenbilder på mig själv, men eftersom detta är en barnvänlig blogg så kan vi inte nämna det. DS.

VK rättar

Jag skyller på att jag skrev gårdagens inlägg lite sent. (Jag menar, "gårdagens" inlägg är egentligen denna dags första) "Iku" betyder inte alls "att komma". Eller jo, på DET sättet (mm, DET sättet) gör det faktiskt det. Men i vanliga fall betyder "iku": att gå/fara någonstans. Så ligger det till. Därför har jag tänkt lära ut det riktiga att komma senare.

Värt att nämna är att jag upplevde mitt lilla mandomsprov idag. Min klass delades upp i vilket väderstreck man kom från (norr, söder, väst, öst) och som ensam norrlänning hamnade jag själv. Typ alla andra hamnade i söder. Jag hade blivit skitglad om läraren hade föreslagit: "ja, sakkao shimashoo!" (Låt oss spela fotboll) Men då hade vi besök av två japanska utbytesstudenter, som båda fick vara med mig, och då var uppgiften att vi skulle berätta om saker man kunde göra sin hemstad för varandra.

- Alvin, vad kan man göra i din hemstad? (Bygdeå alltså)

- Öh.

- Alvin, vad finns det för god mat i din hemstad? (I Japan har olika orter ofta egna delikatesser)

- Öh. (Jag var faktiskt jävligt nära på att säga att vi har Frasses men det hade blivit pinsamt. Vad fan, det är ju bara hamburgare!)

- Alvin, finns det norrsken däruppe?

- Ja jo, ibland.

- ÅH, VILL SE!! (Hon blir exalterad, slår ihop händerna och ler jättestort)

Den bästa biten var när jag fick uppdraget att redovisa vad man kunde göra i Bygdeå, samt i utbytesstudenternas hemstäder (Nakago och Kobe) på japanska. Inför klassen. Och jag hade glömt precis allt som jappsarna hade "lärt" mig vilket ledde till att jag inte visste om jag hade skrivit rätt eller vilka verb/partiklar jag skulle använda. Men det var en nyttig upplevelse. Skönt att jag inte tyckte att det var pinsamt på något sätt, jag fick ju bara en skitsvår uppgift.

Dagens jappsord: KURU

Betyder: ATT KOMMA

Och kom ihåg, barn: Choco Party - guu guu!



Vi är inte som ni tror att vi är

Jag blev mycket road av morgonens samtal före lektionen började. Satt med några kurskamrater och snackade, då en av dem nämnde hur han hade suttit med Final Fantasy XII igår istället för att plugga. Då började vi så klart diskutera det spelet (vad annars?) och jag suckade och berättade att jag hade suttit hela jäkla sommaren med spelet, kommit upp i 60+ timmar och fortfarande inte klarat av det. Den andra killen skrattade och sa att han var uppe i 100h+ och var på samma ställe som jag. Då anlände två kurskamrater till och frågade vad vi snackade om. "FF12". "ÅH FAAAN DET SPELET ÄR SÅ JÄVLA LÅNGT, JAG ÄR UPPE I 150H+ OCH HAR INTE ENS KLARAT HÄLFTEN AV DET".

Jag älskade helt enkelt hur vi nördar alla var eniga. Det blev ännu bättre när det visade sig att vi var tre som ägde ett Playstation 3; alla den numera sällsynta 60GB-varianten. Yeeeeeeeah, fucking hardcore. Jaja, nog med nördprat.

Dagens jappsord: IKU

Betyder: ATT KOMMA

Japp, det fungerar på samma sätt som i svenskan. På båda sätten, ni vet.

En väl spenderad kväll

Ingen kom med svaret på min gåta. Det var verkligen tråkigt. Jag hoppades ju på att få göra en specialare om någon på min lilla, råtuffa blogg. Jaja, det kanske kommer fler chanser.

Svaret på gåtan var: MIN DATOR (för er hade det ju då blivit DIN dator)

Jag blir allvarligt talat galen på den. Det tar kortare tid för mänskligheten att lösa gåtan med kallfusion än vad det tar för min dator att öppna min inbox till min e-post. Troligtvis är det någon som har haxxat min dator och tankat virusporr på den eller något. Det var int ja! Jag lovar, det är någon som försöker sabotera för mig. Två gånger under dessa veckor har någon stängt av frysen och nu har ett par av mina kallingar försvunnit. Livet i Skåne är bara misär.

Min kväll har förresten sett ut typ så här (texten i början blir lite liten, men den går att läsa):


Dagens jappsord: BUSU

Betyder: FUL KVINNA

Hehe. Den kommer väl också väl till hands, eller hur, grabbar?

Mitt allra första morgoninlägg

God morgon.

Morgnar som denna fyller mig med poesi! Så jag bjuder på någonting vackert till morgonkaffet. Dikten tar inspiration både av sånt som faktiskt har hänt och sånt som jag drömde inatt:

Utanför fönstret har Herr Grå flyttat in
En främling med en underlig accent kommer in
i köket där jag bor
Iklädd min svarta mundering väljer jag att
bita hårt och ta tag i dagen
Skåningen äter två panpizzor till frukost
och i bokhyllan ligger gårdagens bortglömda frukost
Den smakar konstigt

Nu skall jag gå och ha lektion i fem timmar sträck, motherfuckers.

Jubileum

Vad är det som tänker och tänker, men aldrig kommer till dörren?

Den som kommer med rätt svar på gåtan får en hedersomnämning i nästa lektion i japanska.

Så här på kvällskvisten satt jag och gick igenom några gamla dokument jag har sparat på min dator. Det är helt otroligt att jag har sparat i stort sett varenda sketen liten grej sedan högstadiet. Av någon anledning har jag till och med några grejer sparade som inte ens är mina. Varför?

Jaja, jag hittade i alla fall ett dokument från mitt andra år på gymnasiet då vi höll på med de så kallade projektveckorna (som förberedelse inför det riktigt projektarbetet) som jag tänkte dela med mig av. Det är taget från vår utvärdering av dessa veckor. Låt det här fungera som en inspirationskälla för er, barn som fortfarande går på gymnasiet! (Jag vet inte om vi skall räkna med komvux där? Jo, vi gör det) Yeah yeah, nu kör vi: (jag hoppas att bilden inte blev för liten?)



För i helvete, Benne! Vad höll vi på med? Kunde vi inte ha LJUGIT åtminstone? Och jävlar vad kass jag var på att skriva på den tiden. Jag menar, nu är jag ju bäst.

Dagens jappsord: GÜNTHER GRASS

Betyder: GÜNTHER GRASS

Hehe, okej. Nu jävlas jag bara med er. Günther Grass är ju inget ord! Det var bara ett namn vi fick prova att läsa på katakana (alfabetet jappsar använder för att skriva låneord/utländska namn) och ingen av oss förstod vem det var. Tydligen är det någon nobelpristagare från typ femtio år sedan. Han är säkert jättepoppis i Japan.

Hur man blir en bättre människa

Okej, jag ger mig. Eslöv är inte särskilt spännande. Jag har typ varje dag fått höra att Eslöv är Skånes tråkigaste kommun och jag har kollat upp på nätet hur många träffar man får av att söka på Eslöv + "Sveriges tråkigaste" på Google. Resultatet var... eh, kolla själv.

Och hur blir det då med min fina blogg? Man kan inte skriva tänkvärda, intressanta och viktiga inlägg utan att få inspiration av omgivningen. Vilken tur att internet finns! Jag fick nämligen några goda råd idag och jag vill dela dem med er, så att vi alla kan bli bättre människor. Jag hade först tänkt sammanfatta det men jag är för lat. Dessutom får det nog bättre effekt om ni ser samma sak som jag har sett.

LYSSNA PÅ POJK, öh, KARLN:




Ingen japanska idag. Det är söndag och på den sjunde dagen (söndagen) vilade Gud.

Nej, "utomstående" kommer inte fatta

Idag vaknade jag och fick se det här klippet som tydligen skall vara från ett nytt avsnitt av Oprah:



Haha, underbart.

interbutts = serious business. "... över 9000 penisar"

... och nästa vecka släpps det en demo på Mirror's Edge

Idag var det en flintskallig man på badhuset som använde hårtorken trots att han var flintis. Varför? Jag tänker för övrigt inte gagga om att jag faktiskt sitter med näsblod igen.

Dagens jappso... nej, idag är det faktiskt lördag. Då tänker jag bjuda på en specialare.

Helgens jappsfras: WATASHI WA SAKANA JA NAI.
                                                                            /ARIMASEN.
(<-- artigare)
Betyder: JAG ÄR INTE EN FISK.

Fast det kan förstås bero på sammanhanget.

FUUUUUUUUUUUUUUU...



... UUUUUUUCKKKKKKKKK. (Jag skiter i om "k" är en konsonant) Idag är en mycket, mycket bra dag! Visst, den såg först ut att bli som vilken dag som helst men det är kul hur saker och ting kan vändas upp och ner inom loppet av bara några minuter. Inte nog med att SFbokhandeln verkar sälja Evangelion 1:01 - You Are (Not) Alone på DVD (som VERKAR innehålla engelsk text?) eller att jag får höra Guns 'n Roses nya låt Shackler's Revenge, som jag faktiskt gillar, (och som är med i Rock Band 2!) utan nu når den här nyheten mig också:



Vet ni vad som står där? Nej, det visste inte jag heller. Det är aaaaaalldeles för mycket kanji för att jag skall kunna läsa alltsammans. Men det som står där är att DET KOMMER MER AV "IPPOS BÖRJAN" (även känd som Hajime no Ippo för weaboos) PÅ TV. akelrgknarkegna! Mer stenhård boxning blandat med superkul snopphumor. Sebbe och Tobe: det är dags att dra fram slagpåsarna, munskydden, tejpen (för händerna) och boxningshandskarna igen. Jag har bestämt av vi skall utgöra nya Bygdeå Fighting Club. Jag är så glad just nu. :D:D:D:D:D:D:D




Dagens jappsord: FUTSUKAYOI

Betyder: BAKFULL

Kom ihåg att man knappt uttalar "u" i japanskan.

Nu är det fredag igen...

Jag börjar inse att jag faktiskt bor i Skånes Robertsfors. Gånger tre. I storlek alltså. Eslöv känns faktiskt något mer livat. Det är något mer klass på centurm här än vad det är på Robertsfors "amerikansk småstad"-stil. Men det var inte det här jag ville berätta!

Ett personligt meddelande till Coolvitte:
Jävligt moget att skicka ett MMS, från vars-fan-du-nu-är-i-Asien, på din penis. Inte.

Va mysigt vi hare

Eftersom det är ganska kass ljudisolering i den här lägenheten hör man hyfsat bra in till det andra rummet från mitt "rum" (köket). Min husskåning hade en kompis här och de satt och lirade något spel på PC och sedan följer detta:

Min husskåning: Skau vi furåga Alvin om haun vill vau me?

Hans polare: Nä.

Vad fan, skit ner dig. Jag skall köra upp ett par kroppkakor i arslet på dig någon dag. (De är nämligen riktigt duktiga på att snacka skit om dem här borta. Och knäckebröd) Men jag känner mig inte dissad, jag hade tackat nej ändå. Rainbow Six: Vegas 2, liksom? LoL! Så, fuck you. Skrattar bäst som skrattar sist.



Jag börjar för övrigt känna mig som en dålig student som inte har gått på de två senaste konversationsklubbarna där man får tillfälle att öva sin japanska. Jaja, jag fixar det nästa vecka, jag lovar. Och dessutom dissade jag en kamrats inbjudan till ett Arn-maraton. (Jag hoppas bara att han menade långfilmerna och inte sug-dokumentärerna) Men jag hade goda skäl, så ingen har rätt att döma mig! Ingen!

Dagens jappsord: SHUFU

Betyder: HEMMAFRU

Hehe. Den kommer väl till hands, eller hur, grabbar?

Förlåt

Vem var det som sa åt mig att sluta peta i näsan? Förlåt att jag inte lyssnade. Jag stack in fingret alldeles nyss och då började det rinna näsblod igen. Det måste ha varit AIDS i det där glaset, som jag lånade när jag käkade lunch på universitetet, vilket har gjort min näsa extra känslig. Någon annan förklaring finns inte.

Solarie? Mer som... lurendrejeriarie

Jag köpte ägg idag. Men jag vet faktiskt inte vad jag skall göra av dem. Steka? Men det är ju jåbigt. Vad tycker du, Kebabkungen? Ägg är väl okej?

En sak som jag har glömt att säga: något som är vääääldigt viktigt att tänka på när man uttalar "jinruigaku" (som jag lärde ut i förrgår) är uttalet. Det har jag glömt att säga. När jappsar använder "j" så ser de till att det inte låter som "y". "Jinruigaku" uttalas som "djinruigaku". Kom ihåg det. Om ni ställer er framför spegeln och uttalar "jinruigaku" fel, tre gånger, så kommer jag. (Inte i byxan då, hehe) Nog snackat, dagens höjdpunkt kommer här:

Dagens jappsord: FUIRAFURU

Betyder: FALAFEL

Jag vet ju att det finns både vegetarianer och veganer som läser den här bloggen. Grattis, idag är eran dag.

Det här är förresten VERKLIGEN teh 0ld, men jag visste faktiskt inte att Bark at the Moon av Ozzy Osbourne hade en sån tuff och stämningsfull musikvideo!



Det är fanimej i klass med Holy Diver av Dio. Även om den är snäppet manligare.

Long Kiss Good Night

Skåne är ju fanimej fullt av bra våldtäktsplatser. Jag vet inte riktigt varför jag gör dessa observationer men jaja.

Min kvällslektion är över och det är nu dags att hålla mitt (japps)ord! Dagens ord är extremt relevant ifall man besöker Japan (eller kanske får någon japansk turist på halsen som undrar vart fan han kan hitta en sån här) om man gillar att... hehe, nä nä! Jag tänker inte avslöja det förrän jag har lärt ut ordet. Här kommer det, håll i hatten:

Dagens jappsord:  KISSATEN

Betyder: CAFÉ

Jag hade inga problem med att komma ihåg det här men vissa verkar ha det lite svårare. En kurskamrat tyckte att det var en god idé att associera det med "kissvatten"; ni gör som ni vill.

Omatase shimashita

Konnichiwa. ^_^

Kyô wa gakko roku-ji kara kyû-ji made desu. (_3_)
Ja, det är sant! Jag börjar först klockan sex ikväll och slutar nio. Det betyder att jag är hemma runt klockan tio. Fuck. Studentlivet blir bara hårdare. Men samtidigt är det jävligt bra, för ju senare på dagen som man är färdig i skolan, desto fler vuxenpoäng får man! Tror jag? Tror att det var Sokrates som sa så. Men då kommer jag i alla fall ha lektionen färskt i minne så då kommer jag kunna lära er någonting jävligt bra ikväll! Se fram emot det!

Tjena-chan, Mittbena-chan... öh

Vi fick imorse veta att vi skall agera beta-testare för ett spel som några teknikare har gjort vars syfte är att träna vår japanska. Skitbra. På riktigt. Det roliga är att spelet har den fyndiga titeln: Hei-san, Hop-san. Hei-san är en karaktär i spelet som är japanska-lärare och ser ut som en... nä, jag vet faktiskt inte vad. Blågul saltgurka med grönt hår? Bedöm själva.



Intressant design, må jag säga. Jag gillar framför allt de mörkblåa bröstvårtorna. Det blir nog bra, vad tycker ni? Men jag hoppas verkligen att det genom spelets gång visar sig att Hei-san har en ond tvillingbror som heter Derek Hop-san.Vad annars vore poängen med titeln!?

Appropå japanska så tänkte jag nu utannonsera någonting alldeles förträffligt. Jag förstår att ni som läser den här bloggen även vill vara i mina skor och plugga japanäs i Lund. Att ni är avundsjuka kan jag förstå! Det är lite orättvist att jag är här medan ni är där, liksom. Så därför tänkte jag lära er lite grann. Jag tänkte dra ett ord/en fras om dagen och om sisådär tusen år kan ni kanske göra er förstådda hos en japan. Nu kör vi.

Dagens jappsord: JINRUIGAKU

Betyder:
ANTROPOLOGI

Vi har en fantastisk resa framför oss. Jo, en sista sak!



ANY WAY YOU WANT IT, THAT'S THE WAY YOU NEED IT!
Mikrofonen, yoink!

Knark

Just nu är jag som besatt av barnsången som man finner i UFO Ending i Silent Hill 3:



Silent Hill no uta, minna de utao~
Minna de, minna de utaimasho~

För din säkerhet:

Ni har säkert sett den här:



Tro inte på det! Inte nog med att en sunken dyslektiker (förlåt, alla dyslektiker) verkar ha skrivit det, den hemligt beundraren finns inte. Eller ja, ni kanske har någon hemligt beundrare någonstans, men inte här på min blogg. Ni har inte varit tillräckligt aktiva för att få sådana.

För mycket text

- "Jag ger dig den här". Hur kan jag förkorta det?

- ... "varsågod".

Yeah yeah yeah. Livet i Eslöv fortsätter och antalet fester jag har besökt idag har varit många. Hemma är det korvfest (som dessvärre har reducerats till TVÅ pers), ute tutar bilarna i takt och på COOP blev jag erbjuden ecstasy. Livet är härligt. Dessutom kan jag svära på att det bor en tredje person här som stänger av frysen en gång i veckan. Ja lovar, dä va intja! Jo förresten, till alla matlagningsaspiranter: tänker ni öppna en påse med bulgur så klipp upp den. Jag provade med råstyrka igår kväll, vilket resulterade i att hela påsen visade sitt innandöme.

Inte en vacker syn.

Universum fortsätter att neka mig svarta läderbrallor. Är det alltså ingen som tycker att det vore lite coolt att äga ett par? Är ni inte bara lite rädda för er själva? Vi har till exempel dig, Linnea. En gång (lila) läderbrallor, alltid läderbrallor. Så är det bara. Och du Tobe, du med ditt långa hår (ta och klipp dig!), dina bandtröjor och annat hårdrockigt, borde ju uppskatta lite äkta läder. Och sist men inte minst: PM. Hehe. Jaja. Den som tycker att läderbrallor är lite coola kan ju skriva det i en kommentar. Jag vet att ni vill! Men vad sägs om fingerklippta (säger man så?) läderhandskar? Är det coolt?

Det är förresten ingen som tycker att det blir plottrigt med alla bilder, va? Nej, självfallet inte! Ni som läser min blogg delar även min fascination för bifogandet av passande bilder. Det är det bästa sättet att förmedla en känsla på! Men det är klart, den måste ju passa ämnet också.



Hahahaha! Ja jävlar.

Konsten att snacka...

... skit ge SVAR på TAL. Jag behärskar den.

Arubin Sumajiku | Alvin ½ säger:
Glöm inte bort att läsa världens tuffaste blogg!

Linus säger:
japp..

Arubin Sumajiku | Alvin ½ säger:
Nä, alltså. Svaret blir ju "nä då".

Linus säger:
svaret?

Linus säger:
det var väl ändå inte en fråga

Arubin Sumajiku | Alvin ½ säger:
Hå hå hå! Linus. Nu blir vi lite filosofiska. MÅSTE man ha en FRÅGA för att kunna ge ett SVAR? Hm?

Linus säger:
Ja.

Arubin Sumajiku | Alvin ½ säger:
ne

Arubin Sumajiku | Alvin ½ säger:
Man kan ge svar på ett vanligt påstående också. Fast det kallas för någonting annat bara. Typ någonting tramsigt som "invändning" eller något. Det beror på påståendet.

Arubin Sumajiku | Alvin ½ säger:
Aldrig hört talas om uttrycket "att ge SVAR på TAL"?

Linus säger:
ouch pwn3d

Original Prankster

... okej, att referera till The Offspring är nog inte det coolaste jag har gjort i mitt liv. Men det finns säkert någon som uppskattar det. Synd att det folket troligtvis inte läser den här bloggen.

Hur som helst! Det är lördag kväll, King Kong-bögen (snubben jag bor med) fortsätter sitt lilla LAN-party (kan man kalla det för PARTY när det bara är tre pers?) och jag sitter och gör läxa. VAD SKÅNINGARNA INTE VET är att jag sitter i min sprillans nya, svarta morgonrock. NÄCK. Inte en tråd på kroppen under rocken! Tvättade alla mina underkläder idag och de håller fortfarande på att torka så därför sitter jag här. Snacka om erotiskt. Och jävlar vad de kommer känna sig ägda efteråt! Inte för att jag har för avsikt att berätta det, men men. Det här är min tysta hämnd.

Då man uppskattar det goda

När jag bodde i Norge blev jag visserligen kungen av spaghetti + falukorv. "Falughettikungen" brukar man kalla mig och de senaste två veckorna har jag levt upp till den här titeln. Men jag måste säga att köttbullar aldrig har smakat så gott. Det är otroligt vad en vecka eller två av samma diet kan göra för underverk för smaklökarna.


Jag vill inte dö


Svarta änkan, även kallad världens giftigaste spindel, dyker upp på allt fler ställen i Sverige. Nu varnar experter för att arten har etablerat sig i landet.

Källa: DN (http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1714389.svd)



INTE COOLT.

Party i Eslöv

Jag har en lärare som undervisar om språks grammatik (som i: grammatik rent allmänt) och för att beskriva honom så är han som en blandning av Datamats och Daniel Lingmalm. Som kan japanska. Ni som har gått på Jennings vet vad jag snackar om. Och det märkliga är att blandningen faktiskt fungerar bra! Datamats behövde helt enkelt lite av Daniels, öh... charm? Utstrålning? Jaja, huvudsaken är att han är bra och att han håller sina lektioner med PowerPoint-presentationer. Fuck year.

Fredag kväll och min lägenhetskamrat har ett LAN med två av sina polare. Vilket innebär att jag får tillfälle att lira Rock Band, yesssss! SOM JAG HAR LÄNGTAT. Fuck you Benjamin, fuck you Tobe, fuck you mamma, fuck you alla andra som var kvar däruppe, det är ROCK BAND som jag har saknat. Det känns lika bra som när jag förlorade oskulden. Jag lever igen!

Förresten är Skåne smockat med sådana här ungar:


Va? Redan april?

Jag kom just att tänka på den här syndigt roliga länken och måste därför posta den:

http://april1incest.ytmnd.com/

Det är om en kille som skryter om sitt otroliga aprilskämt. För den som inte orkar klicka på länken (och därmed missa musiken i bakgrunden) kan ju läsa det här:

"I just did a wicked april fools joke on my cousin! I coated my jizz on her tampon, re-sealed the package, and now she's actually wearing it LOL! Now I told her what I actually did and she's freaking out haha! Don't worry, I ate a birth control pill this morning so my sperm won't impregnate her. She's calling her mom and everything lol, these noobs about to get pwned when they find out nothings going to happen :D"

Tadaima

Konnichiwa! ^_^
Kyô wa omoshiroi desu. Gakko wa gogo san-ji made gogo go-ji kara, soshite roku-nin nihon-jin ryûgakusei kimasu. ^_^; Eto...

Äh, vad fan. Jag är inte så jävla bra på japanska och jag vet inte hur jag skall säga det jag vill säga. Idag var hur som helst första gången som jag fick använda några av de japanska fraser som jag har lärt mig, till en riktig Japan. Sug på den, PM. Men större delen av klassen (mig inräknad) klarar ännu inte av att konversera på japanska så jag undrar lite hur de japanska utbytesstudenterna, som besökte oss under vår lektion, lyckades hålla sig från att håna oss. Fast det gjorde de väl säkert efter lektionen. Men nu har jag halva inne hos japsarna, nice!

Spindelmannen

Bokstavligt talat. (Hehe, jag är så jäkla fyndig asså!)

De senaste dagarna har jag funnit ett antal spindlar över min kropp. På bröstkorgen, dinglandes framför ansiktet (troligtvis från håret) och... sånt. Okej, två ställen. Men det låter bättre om man får det att låta som om det vore flera. Men jag har ingen aning om varför det har blivit så här och jag är intresserad av att få veta. Jag hatar de små kräken.

Jag är förresten fortfarande intresserad av ett svar på min fråga om näsblod.

Hjärnan rann ur näsan


Kan någon klargöra för mig, en gång för alla, vad näsblod kan bero på? Jaja, "du har petat i näsan hähä" förstås, men nog finns det väl fler förklaringar? Idag satt jag och hade käkat lunch och snackade med några av mina klasskamrater och plötsligt börjar det rinna. Blod. Inte var det lite heller. Liksom, varför gjorde det det? Och varför kan man plötsligt få näsblod när man ligger och sover på natten? Inte för att det händer mig särskilt ofta, men ändå. Det händer ju. Men det är klart; jag har säkert petat i näsan de gångerna.

Förresten får den här månaden en stjärna i kanten av en mycket speciell anledning. Den här anledningen kommer få oss att skrika av lycka, gråta av ilska, skrämmas till vanvett, ge oss stånd, göra oss sexuellt upphetsade och allt annat bra. Anledningen stavas Silent Hill: Homecoming och det verkar bli alldeles jättetrevligt.


Just fan

Jag har just börjat urskilja ett mönster i de låtar jag för stunden lyssnar mest på. Alltså. Den första låten är Rammsteins typ bästa låt: Engel. (Sorry, coolvitte, men Engel är bättre. Asche zu Asche är dock bättre live) "Wir haben Angst und sind allein." Hm. Den andra låten är Komm, Süsser Tod. (Som inte är en tysk låt, trots titeln) Och så har vi den tredje låten: Welcome Home. Och den är ju lite som den är.



Det märkliga är att jag lyssnade sanslöst mycket på den under min tid i Tromsö också.

Something wicked this way comes - Alvin at large

Så. Då funderar jag på vad mitt första blogginlägg, efter introinlägget (kan man säga så?), skall bestå av. Å vet dokker hva? Jag bor ju i Skaune, Eslöv, nu!




 
Eslöv, fuck yeah. Skåningar verkar vara väldigt stolta över att de är skåningar och därför har de fixat en egen flagga. Jag vet inte om tanken är att det skall vara en blandning mellan svenska och danska flagggan, men fult är det i alla fall. Man vill bara bränna upp den! Men annars så kan jag ju säga att Skåne är helt okej. Dialekten är väl inte särskilt cool men jaja. Det är bara att le och nicka så slipper man lyssna på den.

Jag har en kille i klassen som ser ut som Max Payne! "Va, ser han ut som om är nära att skita ner sig hela tiden?" tänker ni. "Nej, det gör han inte", svarar jag. Max har faktiskt ett vanligt ansiktsuttryck också. Han ser mer ut som han gör här:



Sådär ser han ut! Sådär! Nästan. Det var svårt att hitta en bra bild på Max, men min klasskamrat ser ut ungefär så där. Han verkar dock inte vara särskilt lik Max till personligheten. Han är inte direkt en blivande snut som får sin familj mördad av knarkare och börjar jobba undercover i New Yorks maffia. Nej du, det kommer snarare vara min lott här i livet.

Nu är det dags att plugga. Katakana, katakana, living on the roaaaad...

... Början på Slutet

Ungefär så här är jag nu:



Coolt, jag tror inte att någon någonsin trodde att den här dagen skulle komma. Nej, inte ens jag! Jag har skaffat en blogg och jag vill att DU skall läsa den. Du skall läsa mitt trams och du skall gilla det. Näääääääää, sån är inte jag. (Jo, lite) Men jag har i alla fall tänkt försöka skriva här lite grann, om sånt som faller mig in, och jag hoppas att folk som läser det även lämnar kommentarer.

FUCKING COMMENTS!

Det vore riktigt trevligt faktiskt.

 

RSS 2.0