Källardörr

Jag skrev ett prov idag. Ett prov som avgör ifall jag får åka till Japan nästa år igen eller inte. (Eller tjaaa, egentligen finns det ju möjlighet att åka dit ändå men då gäller det att man gör det med andra medel!) Det provet var svårt och mer än så behöver vi inte säga.

Prinsen av Persien! Gammal klassiker. Om man snackar spel alltså. I de gamla spelen tror jag att det handlade om att man var en dödsdömd fånge i Persien som hade ett förhållande med prinsessan och då skulle man ta sig upp från fängelsehålorna och döda den onda trollkarlen som stod i vägen för kärleken. Eller någonting sådant. Disney gör hur som haver en film baserad på Prinsen, något löst baserad på triologin som släpptes till förra generationens konsoler, som handlar om Donnie Darkos förfader som hittar en magisk dolk som man kan vrida tillbaka tiden med. Och nu finns det en trailer!

Verkar åtminstone bli en snygg film.

Gör de en tvåa och håller sig mer trogna till handlingen (i den här filmen verkar de inte ha med det faktum att Prinsen orsakar att i stort sett alla i hela kungariket DÖR på grund av att han tar dolken) kan det nog bli en kul berättelse också.


あれ、また書いてるじゃん

För ovanlighetens skull är det en uppdatering som gäller, trots att jag fortfarande har en jävla massa stå i... i! På senaste tiden känns det som att jag pluggar så mycket japanska att jag börjar höra språket i syne. Till exempel om det finns några bredvid mig, vars samtal jag plötsligt börjar lyssna på men inte uppfattat vad de har sagt, låter som japanska. Jag vet inte om det är ett bra tecken eller inte. Hur som helst pluggar jag mycket eftersom det har varit tentor och det är läxor och det är framtida prov som är väldigt viktiga, etc. Och hur mycket jag än pluggar kommer det nog inte gå riktigt som jag vill att det skall gå på provet om någon vecka som avgör ifall jag får åka till Japan igen nästa år eller inte.

Men tiden går snabbt! Vi är redan i slutet på oktober, vilket betyder att början på november snart är här. Sedan är det december och då är ju den här terminen slut. Sedan är det nästan helt slut på det roliga. Jag undrar vad som händer då. Men det bryr jag mig inte så mycket om, jag känner så mycket ångest pga av alla studier och annat tjafs att det kommer blöda ur alla hål om jag börjar oroa mig för mer.

Jag har inte haft så bra koll på vad Dolph Lundgren sysslar med nu för tiden, men han verkar ju fortfarande vara med i film. Och vilka filmer! Command Performance verkar ju till exempel vara en höjdare.

 

Och så verkar han ge Jet Li stryk i The Expendables.

 

 


RSS 2.0