Telefoner och nya årtionden

Så går det när man inte har en vana att köpa telefoner och plötsligt bestämmer sig för att försöka sig på just detta. Man känner sig som en pensionär som just har bestämt sig för att till slut köpa sig en sån där dator och man har inte en aning om vad funktionerna som det görs reklam för innebär. "Öööh, nu var det ju ett tag sedan som jag sist skaffade en mobil och på MIN tid var saker och ting lite annorlunda!" Men nu sitter jag här med en ny telefon eftersom min gamla nu är väldigt utsliten, även om den faktiskt VAR sjukt stryktålig. Jag menar, jag har tappat den på diverse ställen,  spillt vätska på den, kört SMS-marathon på den och häromdagen råkade jag begrava den i snö.

Och ändå funkade den!

Känns lite sorgligt att skiljas från den. Jag vill att någon ger mig en kram och säger "allt kommer att bli bra". Sedan vill jag att någon berättar hur jag skall göra för att aktivera Spotify Premium, som jag blev lovad när jag pröjsade för det här fanskapet. (Ursäkta de hårda orden, telefonen verkar faktiskt vara helt okej)

Ett nytt år nu, snart, för övrigt! Gott nytt år.
Låt oss jobba tillsammans för att göra någonting vackert av det kommande året!

Har vi tur kanske man lyckas få tag på en Calskrove under julen!

Julemat, (massor med) snö, julklappar, julfilm, Megadeth och GTO. Det är detta vi kallar för julafton. I stort sett den enda traditionen vi har kvar i Sverige som ännu inte enbart firas med alkohol. Och så skall vi fortsätta ha det! Det behövs inte, men ni kan få kalla mig Julförsvararen Alvin. Om ni vill. Jag blir ju inte arg om ni inte gör det.

En jävlig termin i Skåne är över och jag återhämtar mig i det förlovade landet. Ni är så snälla, er som jag har träffat i Skåne, men just nu längtar jag inte direkt efter att få komma tillbaka. Bara så att ni vet! Men det är inte erat fel. Hur som haver har det redan hänt mycket här och planerna är storslagna. Eller vad sägs om att nästan sätta sig i fel bil (= öppnat dörren och varit på väg att sätta sig bredvid föraren, som man inte känner) eller ha skrivit en sjukt dålig uppsats? Jävligt bra grejer och det är sånt man inte gör när man är i Skåne. Av någon anledning har jag hamnat lite i en Kent-period och därför har jag skrivit detta, exklusivt för den 24:e december 2009:

Så länge julskinkan min finns
Så minns jag dig när
Du stack ett hål i mitt kevlarskägg
Och så blev du min lussekatt
Och jag njuter ihjäl
Kom gör ett hål i mitt kevlarskägg


God jul!


RSS 2.0