Det är mycket lättare att bevisa att man inte är bög än vad man tror

För en herrans massa år sedan länkade jag till ett klipp med en lite tjock snubbe som snackade om... jag minns faktiskt inte riktigt, men det handlade om hur man blir en bra person eller någonting dylikt, tror jag. Väldigt intressant person för han är så galet skum. Det är okänt om han lider av någon störning eller inte, men mycket lutar åt att han faktiskt gör det med tanke på.... tja, allt skumt han har gjort. Finns en jättelång artikel om Christian W Chandler på encyclopedia dramatica.

Och han är inte bög.
Titta bara.

 

Jag undrar om detta är min framtid.


Om ni vill vara säkra på att inte skita ner er, så läs detta inlägg på toa

Medan en av mina medboenden planerar sin framtida brottsliga karriär (ni skulle ha hört honom när det var snack om den där värdetransporten som blev rånad med helikopter. "Man skulle fan satsa på att bli flyktchaffis, kan ju inte vara så svårt. Det är ju skitlätt att lura snutjävlarna") så roas jag av mina paket som kom från Japan häromdagen. Stora, tunga paket fyllda av godsaker! Vi tittar lite grann på det.

Mm, se på that shit. Fick en till sån här låda, samt en ganska mycket mindre. Så när ni vet hur den här lådan ser ut så behöver vi ju inte längre titta på den.

 

Vi öppnar den och börjar skymta härligheten.

 

 

Det första man slås av innehållet i den blåa påsen är "fuck year, retroooo!" och något Final Fantasy till DS som jag inte har spelat en enda gång trots att jag köpte det för mer än ett år sedan. Vill ju inte börja spela det innan jag har klarat av FFXII, som detta är en uppföljare på.

 

Den blåa påsen i all sin prakt.

 

 

Sniff sniff, vad är det som luktar? Jaaa, det luktar barndom och ett jävligt bra japanskt rollspel av den gamla skolan!

 

 

Här kollar vi lite närmare på de tidigare något anonyma spelen i påsen. Jag tackar för pachinko-spelen, Gunnar och Johan.

 

 

En del sunkiga spel, men en del jävligt bra. Mario Kart, Final Fight 2, Donkey Kong Country 1-3, Super Metroid, Muscle Bomber... och även de sunkiga spelen är roliga att spela om man gör det på rätt sätt. Som typ på det sättet man spelar Syphon Filter 2.

 

 

Konsolen och... lol, en till konsol!

 

 

Och en del spel, bitchesssssss.

 

 

Den andra lådan var packad med manga. Jag lägger nog inte upp alla bilder på de grejerna, men en kan jag väl dela med mig av.

 

 

Snacka om att jag kommer vara coolast i skolan imorgon!


Fucking the fittest is more fun fatsooo!

Tänkte berätta att jag på nytt fick en liten nostalgikick idag och fick det än en gång bekräftat att dagens actionfilmer och actionhjältar kan mäta sig med gårdagens. Kan någon ens nämna en lika stor modern actionikon som Arnold Schwarzenegger var? Han var verkligen den sista actionhjälten.


RSS 2.0