Super tourist

Idag är en strålande solig dag som garanterat kommer bli varm! Till skillnad från igår. Det var visserligen inte kallt, men nog lite kyligt om man jämför med tidigare dagar. Detta pga ständigt regn. Det var snällt av mamman i Kentaros familj att låna ut paraplyn till oss. :)

Vi stack hur som helst till Akihabara, nördarnas kvarter där de säljer en massa elektroniska prylar, TV-spel, manga, anime, småprylar (som gosedjur etc) som är relaterade till något av nyss nämnda saker, samt en sjuk mängd porr. Jag tror att nördar i Japan associeras med tecknat, spel och porr med tanke på mängden det finns av allt detta i Akihabara. Och så är ju Japan ett land där det produceras en väldig massa tecknade porrspel, så där har man ju uppfunnit en fin blandning av det bästa av... tre världar. Men vi, jag och Crille, promenerade runt där i stort sett hela dagen i regnet och njöt av att lyssna på den högljudda musiken som kom från butikerna, titta på de söta tjejerna som var utklädda till pigor och gjorde reklam för det maid café som de jobbade för, äta curry och äta på Mr. Donut.

Mycket mer än så här hände det inte under den här dagen. Tunnelbanan hem var trång och härlig och vi lyckades hitta hem på egen hand den här gången. Allt väl. Idag är det som sagt soligt och vi skall nu gå ut på nya äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0